MENGHIRUP MASA DEPAN, MENGHEMBUS MASA LALU

Hanya mengambil 2 sachet Evocare Alveo+ Botanikal Campuran Beri dengan Boysenberry, Maqui berry dan Tiger Milk Mushroom setiap hari :

  • Kekalkan Fungsi Paru-paru yang Optimum
  • Lindungi Sel Paru-paru Daripada Pengoksidaan
  • Tingkatkan Kualiti Tidur
  • Melegakan Batuk dan Resdung

Hubungi Kami!

Call: (+6) 010 – 2727 370
Emel:ย [email protected]

FORMULA OLEH DSWISS INC, USA

DIIKTIRAFKAN GMP

DIIKTIRAF HACCP

PEMATUHAN MeSTI

BAHAN SEMULAJADI

Alveo+ berasal daripada perkataan Latin "๐‘Ž๐‘™๐‘ฃ๐‘’๐‘œ๐‘™๐‘ข๐‘ ". Ia berfungsi sebagai makanan tambahan untuk menggalakkan dan meningkatkan kesihatan paru-paru. Alveo+ didatangkan dengan 20 sachet kebaikan serbuk yang mengandungi formula gabungan 8 jenis buah-buahan yang boleh menjamin kesihatan paru-paru kita/anda. Produk ini mematuhi sepenuhnya peraturan tempatan daripada HAACP, dan MeSTI selain daripada menjadi GMP Diperakui daripada 100% bahan semulajadi. Mula mencapai paru-paru yang lebih kuat dan sihat dengan Alveo+ sekarang. Bernafas secara sihat dengan Alveo+.

Paru-paru, Sistem Pernafasan Utama

Setiap sel dalam badan memerlukan oksigen untuk melakukan sebarang aktiviti. Oleh itu, oksigen adalah penting untuk kita meneruskan kehidupan. Paru-paru adalah organ untuk oksigen bergerak ke dalam aliran darah dan menjalani rutinnya dan mengeluarkan karbon dioksida pada masa yang sama. Paru-paru dan sistem pernafasan secara automatik melakukan proses penting ini, yang dipanggil pertukaran gas.

Bernafas Dengan Mudah Bersama Alveo+

Pengambilan harian Alveo+ ialah strategi yang bagus untuk seseorang yang mengambil berat tentang kesihatan paru-paru mereka. Dikaji dan dirumus di Amerika Syarikat, Alveo+ ialah makanan tambahan yang diperbuat dengan ekstrak Boysenberry semulajadi. Dalam pelbagai kajian selama bertahun-tahun oleh institut sains pakar New Zealand Plant & Food Research, Boysenberries telah terbukti membantu membaiki tisu paru-paru yang rosak dan mengurangkan keradangan dan pengeluaran lendir pada paru-paru.

Kehidupan Bandar adalah Sukar untuk Paru-paru

Jika anda tinggal di bandar yang mempunyai masalah pencemaran udara, paru-paru anda mungkin mengalami masalah. Zarah toksik yang anda sedut setiap hari boleh menyebabkan dinding kantung udara (alveoli) dalam paru-paru anda menjadi tebal, kaku dan berparut akibat keradangan.

Paru-paru anda tidak mudah mengembang, seperti paru-paru yang sihat sepatutnya. Apabila pernafasan menjadi lebih sukar, oksigen menjadi lebih sukar untuk mencapai aliran darah anda. Keradangan berlaku dan boleh menyebabkan peningkatan dalam pengeluaran lendir, menjadikannya semakin sukar untuk bernafas. Anda boleh berasa sesak nafas, lemah dan letih.

FUNGSI UTAMA ALVEO+

Mengambil makanan tambahan tertentu, termasuk, vitamin C, vitamin D, magnesium, omega-3, zink dan selenium juga boleh membantuย menggalakkan kesihatan paru-paru, terutamanya dalam kalangan mereka yang mempunyai keadaan yang menjejaskan paru-paru, seperti COPD, asma, dan bentuk kanser tertentu.

Produk Pilihan

Alveo+ Pakej Tunggal

RM188

RM88

1x Kotak Alveo+ย  โ€ขย  20 Sacet

Alveo+ Pakej Tiga Keluarga

RM568

RM250

3x Kotak Alveo+ย  โ€ขย  60 Sacet

Product Review & Testimonies

โ€œSelepas 2 minggu, saya berasa lebih mudah untuk bernafas. Terutama apabila saya pergi untuk berjalan-jalan setiap hari dan menaiki tangga.โ€

Mr Rostem

Post Covid Patient (Cat 3)

โ€œSaya dapati pernafasan saya lebih lancar, saya juga dapat menarik and menghembus nafas dengan lebih mudah berbanding 2 minggu lepas.โ€

En Afiq

Post Covid Patient (Cat 4)

Produk Berkualiti Didatangkan Dengan Formulasi Sempurna

Setiap produk yang hebat bermula dengan idea yang hebat dan orang yang mahir dan cukup bermotivasi untuk melihatnya. Terdapat idea dan produk di mana-mana, tetapi hanya segelintir yang bertahan atau berkembang maju dalam pasaran.

boysenberry

Vitamin C dalam Boysenberry ialah 21.0 mg setiap 100g (kira-kira 35% daripada nilai harian) dan kandungan antosianin buah beri ialah 2610 mg setiap 100g manakala dibandingkan dengan beri terkenal di dunia โ€“ blueberry, kandungan vitamin C untuk Boysenberry mempunyai 4 kali lebih tinggi. tahap antosianin daripada blueberry.

MAQUI BERRY

Merujuk kepada dakwaan sokongan bahawa maqui berry menawarkan banyak manfaat kesihatan, sebahagiannya disebabkan oleh bahan dalam beri (seperti anthocyanin, flavonoid, dan asid ellagic) yang mempunyai kesan antioksidan dan anti-radang. Kandungan antioksidan maqui berry, diukur dengan nilai ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) ialah 37,174 untuk 100 g buah segar. Sebagai perbandingan, beri biru segar kurang pada 27,412 untuk 100 g.

CENDAWAN SUSU HARIMAU

Menurut kajian yang dibuat oleh Universiti UCSI dan Pusat Kesihatan Perubatan, Cendawan Susu Harimau didapati membantu menguatkan sistem pernafasan manusia. Setakat ini terdapat banyak kajian haiwan yang dibuat oleh penyelidik lain. Walau bagaimanapun, di Malaysia, hanya terdapat kajian klinikal manusia yang pertama untuk mengetahui kesan Cendawan Susu Harimau. Penyelidikan ini membantu orang ramai memahami keberkesanan penambahbaikan fungsi paru-paru dan menyelesaikan kebimbangan orang ramai mengenai ketoksikan atau kesan sampingan cendawan.

PROPOLIS LEBAH

Propolis adalah sebatian yang dipanggil daripada getah pada pokok berdaun jarum atau malar hijau. Apabila lebah menggabungkan getah dengan lelehan dan lilin lebah mereka sendiri, mereka menghasilkan produk melekit, coklat kehijauan yang digunakan sebagai salutan untuk membina sarang mereka, iaitu propolis. Beribu-ribu tahun dahulu, tamadun purba menggunakan propolis untuk sifat perubatannya. Orang Yunani menggunakannya untuk merawat abses, orang Assyria meletakkannya pada luka dan tumor untuk melawan jangkitan dan membantu proses penyembuhan dan orang Mesir menggunakannya untuk pengawetan mumia.

APPLE

"Sebiji epal sehari, jauhkan doktor". Epal telah menjadi buah yang paling terkenal di dunia. Epal penuh dengan nutrien, serat pemakanan dalam epal boleh bertindak sebagai prebiotik untuk menggalakkan kesihatan penghadaman dan mengawal pergerakan usus. Selain itu, agen antioksida di dalamnya seperti kuersetin, katekin dan asid klorogenik boleh membantu mengurangkan kerosakan sel.

RASPBERRY

Sumber antioksidan makanan tumbuhan, seperti raspberi, boleh membantu mencegah pelbagai keadaan kesihatan. Vitamin C dan E, selenium, beta karotena, lutein, likopena, dan zeaxanthin adalah semua contoh antioksidan, dan semuanya terdapat dalam raspberi. Raspberi juga mengandungi bahan kimia tumbuhan yang dipanggil flavonoid, yang mempunyai kesan antioksidan.

BLACKBERRY

Cegah jangkitan pernafasan dengan beri hitam: Beri hitam adalah sumber vitamin C yang hebat, yang terkenal dengan keupayaannya untuk meningkatkan sistem imun dan mencegah jangkitan pernafasan. Simpan stok beri hitam semasa perubahan musim ini untuk mengelakkan selesema musim gugur. Blackberry mengandungi vitamin K yang tinggi. Vitamin K diperlukan untuk kesihatan tulang yang optimum, pencegahan patah tulang, pengurangan keradangan, peningkatan ketahanan insulin dan imuniti keseluruhan.

BLUEBERRY

Salah satu cara utama di mana blueberry mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular adalah melalui laluan keradangan. Penyakit kardiovaskular sering dimulakan dan berkembang akibat tekanan oksidatif dan keradangan. Antosianin, yang terdapat pada paras tinggi dalam beri biru, didapati dapat mengurangkan keradangan dengan mengurangkan regulasi mediator keradangan. Apabila ini berlaku dalam sel endothelial vaskular, mengurangkan keradangan adalah bermanfaat untuk kesihatan kardiovaskular.