Berniaga Bersama Kami

Sertai Program Gabungan Evocare Alveo+

Dapatkan pendapatan tambahan dan tanpa usaha dengan menyertai rangkaian rakan kongsi dan ahli gabungan kami yang semakin berkembang.
Anda akan boleh menjana komisen untuk setiap pesanan rujukan.

Jana Komisen Untuk Setiap Pesanan

Menawarkan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi yang mereka perlukan untuk berjaya dan tambahkan aliran hasil tambahan untuk perniagaan anda.

Kami Melengkapkan Semua Dokumen

Pakar pemfailan kami mengendalikan semua pemfailan, tiada kerja tambahan untuk anda. Akaun anda dikreditkan dengan komisen selepas setiap pesanan dibuat di laman web kami.

Kami Mencipta Sistem Bersambung Sepenuhnya Supaya Anda Boleh Fokus Pada Perniagaan Anda

Mulakan

Faedah gabungan eksklusif termasuk:

Dapatkan Komisen Cemerlang

Pelbagai Produk untuk Dipromosikan

Pasukan Sokongan yang berdedikasi

Ganjaran dan Bonus untuk Ahli Gabungan Teratas

Soalan Lazim

Apakah program gabungan? Bagaimanakah ia berfungsi?

Program gabungan ialah pengaturan pemasaran di mana tapak web anda menyiarkan sepanduk, iklan teks, ulasan, dsb., yang memaut ke tapak web pedagang dalam talian. Apabila pelawat anda mengklik pautan dan membuat pembelian daripada tapak web pedagang dalam talian, anda menerima komisen ke atas jualan tersebut. Adakah kos untuk menyertai program gabungan? Tidak. Daftar adalah percuma.

Apa itu Kuki?

Kuki ialah teknologi yang berfungsi dengan pelayar web untuk menyimpan maklumat seperti keutamaan pengguna, maklumat log masuk, dsb. Untuk program gabungan, kuki digunakan untuk menjejak apabila pelawat ke tapak anda mengklik pada pautan atau sepanduk dan kemudian mengikuti pautan itu dan membuat pembelian. Ini mengenal pasti anda sebagai perujuk jualan dan anda dibayar komisen.

Bagaimanakah saya boleh menyertai Program Gabungan Evocare Alveo+?

Pertama, baca Terma dan syarat kami. Kemudian, lengkapkan borang permohonan di halaman hubungi kami. Sila ambil perhatian: Memasukkan butiran tentang strategi pemasaran untuk tapak web anda dalam permohonan anda akan meningkatkan peluang anda untuk diterima ke dalam program ini. Kami akan menyemak permohonan anda dan memberitahu anda tentang status kelulusan anda. Setelah diluluskan, anda boleh mula memautkan tapak anda ke tapak saudagar kami dan mula menjana komisen.

Apakah tanggungjawab saya sebagai peserta dalam Program Gabungan Evocare Alveo+?

Perkara utama adalah untuk tidak mengubah pautan dari rangkaian. Melakukannya boleh menghalang keupayaan kami untuk menjejak dan memberi kredit untuk pesanan yang dijana daripada tapak anda. Tiada had pada bilangan pautan yang anda sediakan untuk menyambungkan tapak web anda ke mana-mana atau semua tapak pedagang kami. Anda juga mesti mematuhi terma dan syarat ahli gabungan Evocare Alveo+ berkenaan peletakan iklan, pembidaan PPC, dsb.

Apakah tanggungjawab Program Gabungan Evocare Alveo+?

Program Gabungan Evocare Alveo+ komited untuk menyediakan anda dengan alatan dan sokongan untuk mencipta program gabungan yang berkesan. ShareASale atau Commission Junction akan menjadi pusat sumber dalam talian anda untuk idea dagangan produk, grafik, pautan dan banyak lagi. Anda juga boleh menghubungi [email protected] pada bila-bila masa untuk mendapatkan bantuan tambahan.